Sommarmotet2022 Start

Sommarmötet 2022 - välkommen till Gotland! - Sista anmälningsdag 25 maj

Äntligen kan vi bjuda in er till Sommarmötet 2022. Den 19–21 augusti kommer ni att få se och uppleva underbar natur, vackra trädgårdar, intressant historia och skön konst.

Vi träffas fredag kväll för registrering och lite mat. På lördagen finns fyra olika bussalternativ med fyra besöksträdgårdar vardera. Under dagen bjuds det på lunch och förfriskningar. På kvällen är det sedvanlig festmiddag med utdelning av Kungl. Patriotiska Sällskapets medaljer och en intressant föreläsning.

Under söndag förmiddag erbjuder vi två alternativ: Stadsvandring i Visby innerstad och besök i en medelhavsinspirerad trädgård kombinerat med ett besök hos Norra koloniträdgårdsföreningen. Du kan också välja att göra en egen utflykt. Botaniska trädgården är alltid öppen. Vi avslutar Sommarmötet med en gemensam lunch.

Boka din plats

Boka din plats på årets Sommarmöte. Sista anmälningsdag 25 maj. Läs mer om sommarmötet här eller i Hemträdgården nr 2. Har du frågor kontakta Monika Hansson på [email protected]

Resa och boende

Vi rekommenderar att du snarast bokar resa och boende. Koder till rabatterad bokning hittar du under medlemsförmåner.

Ett detaljerat program samt instruktioner för anmälan hittar du i Hemträdgården nummer 2. Den digitala tidningen hittar du på hemsidan under medlemsinloggningen.