Sommarmotet2022 Start

Sommarmötet 2022 - välkommen till Gotland! - Sista anmälningsdag 25 maj

Äntligen kan vi bjuda in er till Sommarmötet 2022. Den 19–21 augusti kommer ni att få se och uppleva underbar natur, vackra trädgårdar, intressant historia och skön konst.

Vi träffas på fredag ​​kväll för anmälan och lite mat. På dagen finns fyra olika bussalternativ med fyra besöksträdgårdar vardera. Under dagen erbjuds lunch och förfriskningar. På kvällen är det sedvanlig högtidsmiddag med presentation av kungen. Patriotiska sällskapets medaljer och en intressant föreläsning.

Under söndagsförmiddagen erbjuder vi två alternativ: Stadsvandring i Visby innerstad och ett besök i en medelhavsinspirerad trädgård kombinerat med ett besök i Norra koloniträdgårdsföreningen. Du kan också välja att göra din egen utflykt. Den botaniska trädgården är alltid öppen. Vi avslutar Sommarmötet med en gemensam lunch.

Boka din plats

Boka din plats på årets Sommarmöte. Sista anmälningsdag 25 maj . Läs mer om sommarträffen här eller i Hemträdgården nr 2. Har du frågor kontakta Monika Hansson på [email protected] 

Resor och boende

Vi rekommenderar att du bokar resa och boende så snart som möjligt. Koder för rabattbokning hittar du under medlemsförmåner .

Detaljerat program samt instruktioner för anmälan hittar du i Hemträdgården nummer 2. Den digitala tidningen hittar du på hemsidan under medlemsinloggning.