Ta del av dina fina medlemsförmåner!

Foto: Carissa Rogers/Unsplash

Bli medlem i Svensk Trädgård!

Är du inbiten trädgårdsentusiast eller glad nybörjare som precis blivit med trädgård? Medlemskap i Svensk Trädgård har något att erbjuda alla. Få bästa tidningen Hemträdgården, trädgårdsrådgivning och häng med på våra roliga aktiviteter! Som medlem bidrar du även till vårt arbete med att göra trädgårdar mer klimatsmarta och miljövänliga.

Som medlem får du:

  • Medlemskap i Svensk Trädgård och en lokalförening
  • Tidningen Hemträdgården
  • Fri rådgivning av vår trädgårdsrådgivare
  • Information och kunskap genom föredrag, artiklar och utskick
  • Rabatt i vår webbutik
  • Rabatt på våra trädgårdsresor och event
  • Rabatt hos våra samarbetspartners
  • Genom din lokalförening tar du även del av lokala erbjudanden och aktiviteter
  • Möjlighet till medlemskap i flera lokalföreningar

Anmäl dig här!

Klicka på länken ovan för att registrerar dig som medlem, så får du ett inbetalningskort till din mail.

Formuläret ska endast användas för nytecknade av medlemskap. Är du redan medlem och vill göra förändringar i ditt medlemskap, kontakta Medlemsservice.

Få mer kunskap med Svensk Trädgård

Hos oss finns kunskapen du behöver för att lyckas med din trädgård, oavsett om den ligger på landet eller i stan. Som medlem har du direktkontakt med våra trädgårdsrådgivare. Fråga dem om allt − ring, e-posta eller skriv. Här får du svar du kan lita på. På vår hemsida kan du plocka kunskapsfrukter när du själv har lust och tid, och i din lokalförening träffar du likasinnade och gör besök i andra medlemmars trädgårdar. 

Sveriges bästa trädgårdstidning - Hemträdgården!

Landets främsta trädgårdsskribenter skriver i vår medlemstidning för dig oavsett om du är nybörjare eller proffs. Odlandets mysterier uppenbaras ända ner på daggmasknivå. Läs om praktisk design, trädgårdspersonligheter och om spännande trädgårdshändelser i vårt avlånga land. Sex gånger om året får du ett nytt fullmatat nummer av Hemträdgården i din brevlåda. Alla medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård har även tillgång till en digital version av tidningen. 

Du kan även ge bort ett medlemskap!

Medlemsavgift

Medlemskap i Riksförbundet Svensk Trädgård löper över kalenderår.  

Medlemsavgiften varierar beroende på lokalförening. Vi har över 140 trädgårdsföreningar i hela landet. När du registrerar dig som medlem kan du även registrera en familjemedlem till en reducerad avgift.

Medlemsavgiften är momsbefriad.

Här hittar du avgifterna för alla föreningar. 

Om det saknas en lokalförening där du bor kan du bli direktansluten till Riksförbundet Svensk Trädgård. Avgiften för 2023 är 340 kr. Att lägga till en familjemedlem kostar 20 kr. 

För studenter på trädgårdsutbildningar erbjuder vi medlemskap till studentpris 275 kr. Gäller endast direktanslutning till Riksförbundet. Kontakta Medlemsservice för att registrera dig.  

Dessa priser gäller endast inom Sverige, om du bor i ett annat land kontakta Medlemsservice direkt.

Här finns fler frågor och svar om medlemskapet.

Medlemsvillkor

Dina medlemsuppgifter är grunden för en bra service. Vi lagrar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap, skicka tidningen Hemträdgården, ge din förening möjlighet att kontakta dig och skicka information samt ge dig tillgång till dina medlemserbjudanden.

Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Riksförbundet Svensk Trädgård sparar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med vårt ändamål. Läs mer om detta här. All hantering sker enligt personuppgiftslagen (1998:204) och vi som organisation har ett personuppgiftsansvar.

När du betalt ditt medlemskap, kontaktar vi dig inom 5 arbetsdagar med information om ditt medlemskap.

Observera att tecknande av medlemskap är bindande och du får automatisk erbjudande om förnyelse inför kommande år.

Anmäl dig här!

Organisationsnummer 80 2002- 6806 
Riksförbundet Svensk Trädgård är momsbefriade. Det tillkommer ingen moms på våra produkter och tjänster.