Ta del av dina fina medlemsförmåner!

Foto: Carissa Rogers/Unsplash

Bli medlem i Svensk Trädgård!

Är du inbiten trädgårdsentusiast eller glad nybörjare som precis blivit med trädgård? Medlemskap i Svensk Trädgård har något att erbjuda alla. Få bästa tidningen Hemträdgården, trädgårdsrådgivning och häng med på våra roliga aktiviteter! Som medlem bidrar du även till vårt arbete med att göra trädgårdar mer klimatsmarta och miljövänliga.

Som medlem får du alltid:

  • Medlemskap i Svensk Trädgård och en lokalförening
  • Tidningen Hemträdgården
  • Fri rådgivning av vår trädgårdsrådgivare
  • Information och kunskap genom föredrag och artiklar
  • Rabatt i vår webbutik
  • Rabatt på våra trädgårdsresor och event
  • Rabatt hos våra samarbetspartners
  • Genom din lokalförening tar du även del av lokala erbjudanden och aktiviteter
  • Möjlighet till medlemskap i flera lokalföreningar

Anmäl dig här!

Gäller endast nytecknade av medlemskap. Är du redan medlem i en förening och vill bli dubbelmedlem, kontakta Medlemsservice.

Få mer kunskap med Svensk Trädgård

Hos oss finns kunskapen du behöver för att lyckas med din trädgård, oavsett om den ligger på landet eller i stan. Som medlem har du direktkontakt med våra trädgårdsrådgivare. Fråga dem om allt − ring, e-posta eller skriv. Här får du svar du kan lita på. På vår hemsida kan du plocka kunskapsfrukter när du själv har lust och tid, och i din lokalförening träffar du likasinnade och gör besök i andra medlemmars trädgårdar. 

Sveriges bästa trädgårdstidning - Hemträdgården!

Landets främsta trädgårdsskribenter skriver i vår medlemstidning för dig oavsett om du är nybörjare eller proffs. Odlandets mysterier uppenbaras ända ner på daggmasknivå. Läs om praktisk design, trädgårdspersonligheter och om spännande trädgårdshändelser i vårt avlånga land. Sex gånger om året får du ett nytt fullmatat nummer av Hemträdgården i din brevlåda. Alla medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård har även tillgång till en digital version av tidningen. 

Du kan även ge bort ett medlemskap! Nedan hittar du prislistor för medlemskap och mer information om olika typer av medlemskap.

Detta erbjudande gäller endast inom Sverige. För övriga Europa gäller annat pris. För andra medlemskap kontakta Medlemsservice direkt.

Fyll i dina uppgifter i nedan så får du ett inbetalningskort till din mail. Här finns svar på fler frågor om medlemskapet.

Vill du göra förändringar i ditt medlemskap? Lägga till en förening, anmäla adressändring eller lägga till en mailadress? Maila till: [email protected]

När du blir medlem, hanteras ditt medlemskap av Medlemsservice. Vid frågor maila [email protected] eller ring oss på 08-792 13 15

Medlemspriser

Helårsmedlemskap i Svensk Trädgård (kalenderår, bli medlem för nästa år från 1/10) - 340 kr. Endast möjligt att beställa mellan 1/10-30/6

Helårsmedlemskap i Svensk Trädgård och en lokalförening - se respektive förenings avgift.

Halvårsmedlemskap i Svensk Trädgård (1/7 - året ut) - 185 kr. Endast möjligt att beställa mellan 1/7-30/9.

Halvårsmedlemskap i Svensk Trädgård och en lokalförening (1/7 - året ut) - halva lokalföreningens avgift, se respektive förenings avgift. Endast möjligt att beställa mellan 1/7-30/9.

 

Till familjemedlem räknas en familjemedlem som är bosatt på samma adress som huvudmedlemmen.

Familjemedlemskap i Svensk Trädgård (kalenderår) - 20 kr.

Familjemedlemskap i Svensk Trädgård och en lokalförening - priset varierar beroende på förening, du kan hitta föreningarnas medlemsavgifter listade här eller kontakta föreningen för prisuppgift. Här hittar du din lokala trädgårdsförening.

Till dubbelmedlem räknas en medlem som redan är huvudmedlem i en annan förening. Avgiften varierar beroende på förening och är lägre än den ordinarie medlemsavgiften då man inte betalar för tidning, försäkring och administration - detta ingår redan i huvudmedlemskapet i förbundet. Här finns föreningarnas prislista för dubbla medlemskap.

Vill du bli dubbelt ansluten kontakta Medlemsservice på [email protected]

Du hittar alla våra trädgårdsföreningar här.

Studentmedlemskap i Svensk Trädgård (kalenderår) - 275 kr.

Man måste vara heltidsstuderande under medlemskapets start. Kontakta medlemsservice för mer information och meddela utbildning och lärosäte. Gäller i första hand medlemskap för 2 år. 

OBS! I studentmedlemskap ingår inte medlemskap i lokalförening.

Odla unga odlare är ett medlemskap speciellt för skolor och förskolor.

Medlemskap första året inkl. startkit - 975 kr (värde 2 975 kr)

Medlemskap följande år - 850 kr

Mer information och anmälan till Odla unga odlare här.

Dina medlemsuppgifter är grunden för en bra service. Vi lagrar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap, skicka tidningen Hemträdgården, ge din förening möjlighet att kontakta dig och skicka information samt ge dig tillgång till dina medlemserbjudanden.

Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Riksförbundet Svensk Trädgård sparar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med vårt ändamål.Läs mer om detta här. All hantering sker enligt personuppgiftslagen (1998:204) och vi som organisation har ett personuppgiftsansvar.

När du betalt ditt medlemskap, kontaktar vi dig inom 5 arbetsdagar med information om ditt medlemskap.

Obserevera att tecknande av medlemskap är bindande och du får automatisk erbjudande om förnyelse inför kommande år.

Anmäl dig här!

Gäller endast nytecknade av medlemskap. Är du redan medlem i en förening och vill bli dubbelmedlem, kontakta Medlemsservice.

Organisationsnummer 80 2002- 6806 
Riksförbundet Svensk Trädgård är momsbefriade. Det tillkommer ingen moms på våra produkter och tjänster.