Kansliet är hjärtat i vår organisation!

Vårt kansli är flitiga som bin - hjälper alla medlemmar och föreningar i organisationen! Foto: Nicole Pearce/Unsplash

Kansliet

Kanslipersonal

Inger Ekrem

Förbundsdirektör

Förbundsordföranden verkställer beslut fattade av fullmäktige och styrelsen. Inger har även kontakt med myndigheter, anslagsgivare och samarbetspartners, så som FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation.

inger.ekrem@tradgard.org

08-792 23 40

Anna-Karin har hand om nyhetsutskick i alla våra mediekanaler och Com.Posten till våra föreningar. Hon tar fram värvningsmaterial och hjälper föreningarna i marknadsföringsfrågor.

anna-karin.fallheden@tradgard.org

08-792 23 45

Christina Säll

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Som ansvarig utgivare och redaktör för medlemstidningen Hemträdgården och våra särtryck, håller hon i kontakten med skribenter, fotografer, tryckeri och annonssäljare, samt besvarar frågor om innehållet och tar gärna emot uppslag på sådant ni vill läsa om.

christina.sall@tradgard.org

08-792 23 10

Medlemsservice/fakturaärenden

Sanna Friberg

Medlemsservice

Sanna arbetar med medlems- och föreningsservice, med fokus på våra föreningar. Hon kan svara på frågor om medlemskap, prenumerationer, fakturor/avier, medlemsregistret med mera.

medlemsservice@tradgard.org

08-792 13 15

Jessica Linderot

Medlemsservice

Jessica är en av era kontaktpersoner på medlemsservice. Ni kan få prata med henne om ni ringer under telefontiden eller mailar till oss. Hon kan också hjälpa er med frågor som rör vårt medlemsregister och utskick av beställningar från webbutiken och värvningsmaterial.

medlemsservice@tradgard.org

08-792 13 15

Trädgårdsrådgivare

Lise-Lotte Björkman

Trädgårdsrådgivare

Denna trädgårdsmästare och -biolog svarar på era trädgårdsfrågor, skriver i Hemträdgården, leder den årliga trädgårdsspaningen samt håller föredrag hos våra föreningar.

radgivning@tradgard.org

08-758 86 36