Kontakt - presentation av kansliet

Kanslipersonalen är hjärtat i vår verksamhet och de hjälper till med alla typer av medlemsfrågor och föreningsfrågor. Vi har även trädgårdsrådgivare som besvarar trädgårdsfrågor. Du hittar deras kontaktuppgifter nedan. Maila eller ring rätt person under telefontid, så får du svar snabbt.

Medlemsservice/fakturaärenden

Sanna Friberg

Medlemsservice

Sanna arbetar med medlems- och föreningsservice, med fokus på våra föreningar. Hon kan svara på frågor om medlemskap, prenumerationer, fakturor/avier, medlemsregistret med mera. Maila eller ring under telefontid måndag-torsdag 09-12.

[email protected]

08-792 13 15

Jessica Linderot

Medlemsservice

Jessica är en av era kontaktpersoner på medlemsservice, och hjälper er med frågor som rör vårt medlemsregister, samt utskick av beställningar från webbutiken och värvningsmaterial. Maila eller ring under telefontid måndag-torsdag 09-12.

[email protected]

08-792 13 15

Kanslipersonal

Inger Ekrem

Förbundsdirektör

Förbundsdirektören verkställer beslut fattade av fullmäktige och styrelsen. Inger har även kontakt med myndigheter, anslagsgivare och samarbetspartners, så som FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation.

[email protected]

08-792 23 40

Anna-Karin har hand om marknadsföring och pressutskick. Hon sköter om nyhetsutskick i alla våra mediekanaler och intern information till medlemmar och föreningar. Hon tar fram såväl tryckt som digitalt kommunikations- och värvningsmaterial och hjälper föreningarna i marknadsföringsfrågor. Anna-Karin är projektledare för Tusen Trädgårdar.

[email protected]

08-792 23 45

Christina Säll

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Som ansvarig utgivare och redaktör för medlemstidningen Hemträdgården och våra särtryck, håller hon i kontakten med skribenter, fotografer, tryckeri och annonssäljare, samt besvarar frågor om innehållet och tar gärna emot uppslag på sådant ni vill läsa om.

[email protected]

08-792 23 10

Trädgårdsrådgivare

Lise-Lotte Björkman

Trädgårdsrådgivare

Lise-Lotte är trädgårdsmästare, florist och biolog, och har arbetat med trädgård och trädgårdsdesign sedan 1984. Kunskapsbasen är bred. Förutom att besvara era trädgårdsfrågor, skriver hon i Hemträdgården, leder den årliga trädgårdsspaningen samt håller föredrag hos våra föreningar. Maila eller ring under telefontid: tisdag 09-12, onsdag 09-12 och 13-16, torsdag 09-12

[email protected]

08-758 86 36

Henrik Bodin

Trädgårdsrådgivare

Henrik är trädgårdsingenjör med lång erfarenhet av plantskola, växthusodling, underhåll av offentliga miljöer, och över 20 års trädgårdsrådgivning. Han besvarar era trädgårdfrågor, håller föredrag och är kursansvarig för beskärningskursen. Maila eller ring under telefontid: tisdag 09-12, onsdag 09-12 och 13-16, torsdag 09-12

[email protected]

08-758 86 36