Lista Favoriter Tusen Tradgardar

Foto: Annie Spratt/Unsplash

Underlätta dina besök - lista favoriter!

Vi har satt ihop lite tips för att göra det lättare att hålla reda på vilka trädgårdar du vill besöka under Tusen Trädgårdar eller andra trädgårdsrundor.

Gör en lista över favoritträdgårdarna

Alla besöksträdgårdar hittar du i vår databas. Klicka i checkrutan för Tusen Trädgårdar för att filtrera ut deltagarna. Sök i det område du är intresserad av att röra dig i. Notera att vissa större publika trädgårdar/parker kan ta inträde under Tusen Trädgårdar. Ta reda på vad som gäller.

Funktionen "Favoriter" är väldigt enkel och till för att du ska kunna lista de trädgårdar du vill besöka och lättare återkomma till dem, och planera dina utflykter. Man behöver inte skapa ett konto eller logga in för att göra detta.

Lista dina favoriter så här:

När du letat upp en besöksträdgård, och står inne på informationssidan, ska du klicka på det gröna hjärtat Favorit (A). En markerad favoritträdgård, kommer att ha ett rött hjärta. Du kan direkt se att dina listade favoriter har utökats med en till trädgård (B).

Det går bra att här klicka på Favoriter för att se hela listan.

Du kommer lätt åt hela listan med Favoriter genom att klicka på den gröna knappen högst upp på söksidan för Besöksträdgårdar. 

När du är inne på listan Favoriter kan du administrera listan genom att ta bort alla trädgårdar (gröna rutan högst upp) eller rensa bort enskilda trädgårdar genom att klicka på gula rutan "Ta bort" längst till höger vid vardera trädgård.

Skriv ut dina favoritträdgårdar

Varje trädgårdssida går att skriva ut. Klicka på symbolen för "Skriv ut" under faktarutan. Numrera utskrifterna i den ordning ni vill besöka dem och ta med i en plastficka, så har ni all information och karta analogt om ni skulle sakna uppkoppling för mobilen under utflykten.

Samarbetspartners och sponsorer Tusen Trädgårdar 2022

Tusen Trädgårdar genomförs i samarbete med trädgårdsjournalist Gunnel Carlson,
Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet, Sällskapet Trädgårdsamatörerna,
Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR), Rikare trädgård och Impecta Fröhandel.