Fotomontage

Vi hjälper dig att bli redo för Tusen Trädgårdar

Lär dig hur du anmäler din trädgård till Tusen Trädgårdar

Hur laddar jag upp en profil? Hur registrerar jag min trädgård? Kan jag uppdatera mina bilder? Vill du veta mer om hur du enkelt registrerar, redigerar och anmäler din trädgård i vår databas, är du välkommen att checka in den 29 februari kl.18.00 för en genomgång.

Miniutbildning till Tusen 2024

Denna miniutbildning är en möjlighet för dig som vill veta mer om hur du enkelt registrerar, redigerar, laddar upp bra bilder och anmäler din trädgård till Tusen Trädgårdar i vår databas. Ett digitalt arrangemang i samarbete med Studiefrämjandet och Riksförbundet Svensk Trädgård. Föredraget sänds via Teams live, allt du behöver är länken du hittar här nedan. Det finns möjlighet att ställa frågor i chatten. Föredraget spelas in så att ni kan ta del av det i efterhand.

  • 29 feb kl.18.00 (ca 1h) - Miniutbildning: Hur du registrerar, redigerar och anmäler din trädgård till Tusen Trädgårdar med Karina Brozinic på Riksförbundet Svensk Trädgård. Gå vidare via länken till föredraget här.

Fler frågor och svar hittar du på hemsidan här.

Karina Brozinic gör dig redo att visa din trädgård på Tusen Trädgårdar

Missa inte vårens föredragsserie till Tusen

Under våren bjuder vi på inspirerande och lärorika föredrag om trädgård, odling och biologisk mångfald, tillsammans med kunniga föreläsare. Föredragen är gratis och öppna för alla trädgårdsentusiaster. Bjud med vänner för en kväll fylld med gröna hållbara tankar och gemenskap!

  • 22 feb kl.18.00 (ca 1h) - Gunnel Carlson inspirerar till Tusen med Trädgård att längta till och njuta av.
  • 28 mars kl.18.00 (ca 1h) - Philipp Weiss, Skogsträdgårdsodlare och författare, Skogsträdgården för självhushållning.
  • 11 april kl.18.00 (ca 1h) - Marek Rolenec, FOBO, Odla din jord
  • 2 maj kl.18.00 (ca 1h) - Soha El Masri, Kolonist och balkongodlare, Att odla på balkong och koloni
  • 23 maj kl.18.00 (ca 1h) - Sanna Wikström, Från SVTs Drömträdgården, Hur får en nybörjare igång sin odling med bristande resurser, odlar i Norrbotten

Länkar till föredragen kommer inom kort att läggas upp på sidan


Samarbetspartners Tusen Trädgårdar 2024

Tusen Trädgårdar genomförs i samarbete med de tre huvudarrangörerna trädgårdsjournalist Gunnel Carlson, Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet, i samarbete med Sällskapet Trädgårdsamatörerna, Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR) och Rikare trädgård.