15 bilder
Visa alla bilder

Nebulosa Gård, Sundsbruk (Sundsvall)

Adress: Nebulosavägen 12, 86333 Sundsbruk
Webbplats: https://www.arnfridsson.se

Jag vill ta dig med på en resa. En resa som tar oss in i en kreativ värld. Som tar oss över grusade gångar och blomstrande färgprakt. Längs slingrande trådar av stål som ger liv till det vackra. Känner du? Låt oss skapa tillsammans. Låt oss trolla med naturen och skulptera med själen.

Den gamla 1800-tals gårdens utemiljö började vi anlägga 2014. Konsthantverk och trädgård i samverkande glädje. Ni finner oss några minuter norr om Birsta, Sundsvall. Följ gärna vår resa på FB och Instagram under Nebulosa Gård och Arnfridsson. Övernattningsmöjligheter, se mer under Instagram konto Boende Nebulosa Gård

https://www.facebook.com/nebulosagard/ https://www.facebook.com/arnfridsson/

https://www.instagram.com/nebulosagard/

https://www.instagram.com/boebde_nebulosa_gard

Landskap
Medelpad
Zon / Odlingsläge
4
Specialitet
Gårdsbutik med mix av gammalt och nytt. Inspirationsträdgård och konstutställningar. I Farmors kafé & Ateljé serveras varierat dagsutbud.
Genre
Privata trädgårdar

Vägbeskrivning:
Söderifrån, kör Norra Vägen, mot Timrå och förbi Sköns kyrka. Backen upp för Nebulosavägen, tag vänster innan ladugården. Parkering på gaveln av ladugården. Fler parkeringar finns längre ned till vänster på ängen.

Övrigt:
Öppet året runt. Se sociala medier för aktuella öppettider. Evenemang som marknadsdagar, musikaftnar och pröva på kurser. Har ni funderingar ring 070-299 59 18 / Susanne Arnfridsson

 • 1
Nebulosa Gård, Sundsbruk (Sundsvall) - Nebulosavägen 12, 86333 Sundsbruk
Visa i Google maps

Fakta

 • Öppettider: Året runt med varierade tider över året. Se aktuell information socialamedier eller ring 070-2995918
 • Kontakt: 0702995918
 • Fika erbjuds:

  Dagsutbud, kaffe med dopp till smörgåsar och enklare luncher.
  Det går bra att förboka lunch för grupper. Meddela i förväg om ni kommer i större grupp. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en bra service.

 • Försäljning av växter:

  Här kan du handla till din egen trädgård, uteplats och balkong. Gårdsbutiken på logen erbjuder försäljning av gammalt och nytt i en härlig mix för hemmet. I den gamla ladugården hittar ni ett kafé i gammaldags charm.

 • Handikappvänligt: Ja