DSC 0571 900

Föredragsserie om trädgård

Under våren bjuder vi på ett antal digitala föredrag om trädgård, odling och biologisk mångfald. Det blir möten med flera olika föredragshållare och många tillfällen att dela kunskap med andra trädgårdsälskare. Föredragen sker digitalt och missar man livesändningen går det bra att se dem efterhand.

Aktuellt föredrag - 16 maj kl.19:00

Den 16 maj är det aktuellt för vår egen trädgårdsrådgivare Lise-Lotte Björkman att hålla föredraget Allas våra trädgårdar - till glädje och kunskap. Lise-Lotte är trädgårdsmästare, florist och biolog, och har arbetat med trädgård och trädgårdsdesign sedan 1984. Kunskapsbasen är bred. Förutom att besvara era trädgårdsfrågor, skriver hon i Hemträdgården, leder den årliga trädgårdsspaningen samt håller föredrag hos lokala trädgårdsföreningar. Här berättar hon om glädjen av den egna och andras trädgårdar och hon bjuder på tips på hur du bäst hanterar vanliga men oinbjudna skadegörare som vill ha del av din trädgård. 

I slutet av föredraget kan ni ställa egna frågor. Skicka gärna in dem i förväg på [email protected] så tar vi upp dem under sändning.

Jag lär mig något nytt varje dag i mitt arbete och mer kunskap finns det alltid plats för

Lise-Lotte Björkman

Trädgårdsrådgivare

Föredrag under våren

  • Trädgårdsfrossa inför Tusen Trädgårdar. Gunnel Carlson
  • Så skapar du en rikare trädgård. Ulrika Flodin Furås för Rikare Trädgård
  • Allas våra trädgårdar - till glädje och kunskap. Lise-Lotte Björkman för Riksförbundet Svensk Trädgård 
  • Tusen Trädgårdar 2022 - nu kör vi! Trädgårdspepp och prepp med Gunnel Carlson

Ta del av samtliga föredrag här

Föredragsserien är ett arrangemang av Tusen Trädgårdar, som leds av Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet och Gunnel Carlson i samarbete med fler.