T2

Tusen tack till alla - vilken fantastisk dag 2022!

Det var många som valde att visa upp sin trädgård under Tusen Trädgårdar den 3 juli 2022. Närmare bestämt över 4200 unika trädgårdar. Mängder med besökare, entusiastiska trädgårdsägare, intressanta och inspirerande trädgårdssamtal under en och samma dag. En engagerande kunskapsdag för alla, fylld med gemenskap och folkbildning och som samlade hela trädgårds Sverige.

Vi vill passa på att rikta ett stort grattis till er som tog chansen och generöst visade er trädgård under Tusen Trädgårdar. Detta är unikt och uppskattas av många. Såväl besökare som trädgårdsägare vittnar om att de har haft en fantastisk upplevelse, en välfylld trädgårdsdag där det finns  många intryck att smälta och landa. Vi känner en enorm uppskattning och hoppas att ni känner er nöjda och att det gett mersmak och inspiration för såväl trädgårdsägare som besökare.
Som sagt, tusen tusen tack, till er alla som öppnade upp till ert paradis och bjöd på er själva! Det är mycket uppskattat av många!

TACK alla som kom igår! Det här att plötsligt ha sin egen täppa fylld med folk med samma intresse är något som jag önskar varenda trädgårdsmänniska! Fantastiska, roliga, inspirerande och lärorika samtal

Medverkande trädgårdsägare