Agree G649dd6d33 1280

Sponsring och andra samarbeten

Så kan ni stödja Tusen Trädgårdar och synas som sponsorer

Tusen Trädgårdar är ett landsomfattande evenemang som kräver sina resurser. Tillsammans med samarbetspartners och sponsorer sätter vi trädgårdssverige på kartan. Var med i Sveriges största trädgårdsvisning, som ger ringar på vattnet för alla som deltar!

2010 arrangerade trädgårdsjournalist Gunnel Carlsons Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård den allra första Tusen Trädgårdar och 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspart. Idag utgör dessa tre huvudarrangörer till Tusen Trädgårdar. För att sprida information om evenemanget över hela landet samverkar vi så klart med alla våra lokala trädgårdsföreningar och andra trädgårdsorganisationer. 2022 var det hela 4200 unika trädgårdar som medverkade och öppnade upp sin trädgård. Över 100.000 besökare runt om i hela landet deltog under en och samma dag.

Intresserad av att synas under Tusen Trädgårdar?

Är ni intresserade av att sponsra och synas i samband med det landsomfattande evenemanget, Tusen Trädgårdar, tillika Sveriges största trädgårdsvisning. Vi kan berätta att trafiken till vår hemsida ökar med närmare 90 % tiden innan och under Tusen Trädgårdar. Utskick görs till medverkande trädgårdsägare, både fysiskt och genom nyhetsbrev via epost, där det finns flera sätt att synas som trädgårdsföretag eller organisation. Ni får även material till era marknadsföringskanaler (hemsida, sociala medier, nyhetsbrev) där det syns att ni stödjer Tusen Trädgårdar.

Är ni intresserade och vill veta mer? Hör av er så snart som möjligt, så laddar vi tillsammans inför kommande Tusen Trädgårdar 30 juni 2024. Ni skickar intresseförfrågan till [email protected]

 

Samarbetspartners och sponsorer Tusen Trädgårdar 2024

Tusen Trädgårdar genomförs i samarbete med trädgårdsjournalist Gunnel Carlson,
Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet, Sällskapet Trädgårdsamatörerna,
Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR), Rikare trädgård och Impecta Fröhandel.