Hur hitta???

Bara 10 dagar kvar sedan är det dags för er som inte visar era trädgårdar att ge er ut på vägarna och kolla in alla öppna Tusen Trädgårdar söndag den 1 juli mellan kl 10 och kl 17.

Men hur hittar man?
Ingen konst påstår jag.

Det finns flera sätt.

  1. Gå till startsidan här på Trädgårdsriket och välj vilket landskap du vill besöka trädgårdar i, eller en ort eller kanske vet du redan namnet på trädgården – ( obs att man bara behöver välja ett av sökfälten )                       När du gjort ditt val kommer en lista upp med de öppna trädgårdarna i området. Klicka dig vidare in på en och en av dem och välj sedan.
  2. Gå till fliken Tusen Trädgårdar och kolla in kartan – där kan du precis se hur nära – eller långt – det är mellan de öppna trädgårdarna.
  3. Vill du vara extra fiffig så klickar du på hjärtat när du bestämt dig så får du alla favoriterna samlade på ett ställe på din sida sedan.
  4. Printa ut lista med alla trädgårdar som du hittar här:

https://tradgard.org/tusen/index.html

Här finns ALLA öppna trädgårdar i hela Sverige den dagen. Du kanske inte hinner med alla men visst är det lite imponerande?
Till dig som visar din trädgård, printa ut listan du också – om du vill så välj bara din ort – och häng synlig i trädgården så kan besökarna själva välja mål!

logo-utan-datum-och-namn tut18

Heja alla er som valt att visa era trädgårdar den 1 juli – hoppas ni får en fantastisk dag. Nästa vecka kommer ett nyhetsbrev med lite tips och pepp inför dagen! hälsar Riksförbundet Svensk Trädgård, Trädgårdsriket och Studiefrämjandet.