Nu ses vi snart!

Mars är en intensiv månad och kanske är det tur att våren är sen för i trädgården hinner jag inte vara just nu…  Å andra sidan klarar sig julrosor och krokus själva just nu. De har inget annat val än att stå ut.

I dag går tåget mot Gävle och kanske ses vi här: Furusalen, Silvanum, Gävle kl 18:00.

Det är Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen som bjudit in mig och jag tycker det är så himla kul att få träffa trädgårdsfolk i hela landet (och i Norge också för den delen där jag ju var i måndags kväll).

Så mycket bra idéer vi kan dela med oss av på sådana här möten. Alla borde vara med i en trädgårdsförening!
Från i morgon, torsdag, och  till och med söndag är det så dags för vårens händelse: Nordiska Trädgårdar, den stora gröna mässan, i Älvsjö.

Den är som en enda stor fest!  Alla är där och ibland hinner jag inte ens se vad som erbjuds eftersom det är så många jag vill prata med. Tänker i alla fall kolla lite extra på fröutbud och attiraljer som har med det att göra inför första Gokväll på SVT den 3 april.

Mitt scenprogram på mässan är ganska digert och det börjar redan kl 10 i morgon med att jag ska göra reklam för Tusen Trädgårdar. Du har väl anmält sin trädgård? Annars är det dax nu tycker jag. Den 1 juli ska vi ju ha Sveriges roligaste trädgårdsfest tillsammans!

rosoklematis

 

Det blir lite utdelande av fina priser till eldsjälar och kolonister och så ska jag faktiskt oxå medverka på ett seminarium om kyrkogårdar och hur man vill ha det på sin sista viloplats. Lite oväntat men utmanande!

På de olika scenerna pågår det hela tiden nya föredrag – du har tre scener att välja bland och ibland behöver man klona sig för att kunna ta del allt matnyttigt och spännande på mässan.

Så om du oxå är på mässan i Älvsjö – kom fram och berätta om din trädgård. Och om varför just den ska vara med på Tusen trädgårdar i sommar.

Vi ses!

IMG_7791