Snart höst?

Nä det är det ju inte. Fortfarande en vecka kvar av juli och hela augusti. Och om hösten blir som den brukar (?) så kommer det att kännas som sommar länge än.

Men ändå.

Jag har i alla fall uppdaterat mitt kalendarium här på Trädgårdsriket. Så om ni är intresserade av att se vad jag gör och kanske träffa mig i höst så kolla under fliken Gunnels blogg och välj Kalendarium.

Hösten är långt ifrån full så det kommer säkert att fyllas på med mer efter hand. Och om du är med i en trädgårdsförening och vill ha besök och ett föredrag så bara mejla mig:

[email protected]

En del teve blir det oxå i höst. Gokväll har grön hörna som vanligt. Jag kommer att medverka i studion men vi kommer oxå att visa en del bandade trädgårdsreportage från olika delar av Sverige. Jag kan lova reportage från både Skåne, Jämtland och Västerbotten. Kolla när Gokväll drar igång sina sändningar i slutet av augusti.

IMG_2712

Dessutom kommer tysk teve till Sverige för att spela in 30 minuters program om svenska trädgårdar. De börjar hos mig i Arlöv! Då ska jag få göra reklam för vårt svenska sätt att göra trädgård. Spännande!
Vet ännu inte när det sänds men kommer säkert att kunna länka till det i höst.

De ska filma på Slottsträdgården i Malmö, Göteborgs botaniska och ett par privata trädgårdar bland annat.

Så även om det känns mycket sommar ännu så ser jag riktigt fram emot hösten 2018 oxå!

IMG_2674