Februarifrestelse

Så himla härliga dagar med sol och plusgrader. Måste nypa mig i armen för att förstå att det bara är februari. Det är frestande att ta i för mycket nu men i bland bara måste man utnyttja dagen.

Passade på att städa framför växthuset. Inne kan ju anstå till en dag med sämre väder. Passar oxå på att ställa ut en del växter ett par timmar om dagen nu för tillvänjning.

Den 14 mars har jag ju bjudit in till en trädgårdsdag här hemma. Hoppas ni kommer!
Det kostar en liten peng men det blir både mat, prat, växter och en goodiebag att med hem. Plus massor med inspiration som vi ska dela med varandra.

Här kan du anmäla dig:

https://www.studieframjandet.se/skane-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2020/mars/var-i-tradgarden-hos-gunnel-carlson-/

Den 14 mars har nog de flesta snödropparna blommat över men vi kan dela lite ”in the green” så att alla får med sig lite lökar hem.
Idag har jag satt ett par av de som kom med hem från England.
Ser särskilt mycket fram att möta fler ’Big Boy’ nästa år.

och ’Trumps’ – snyggare än vad namnet antyder…

Dessvärre har jag nog ingen gul att erbjuda. Här skulle ’Wendys Gold’ ha stått. Förlåt Gunnar i Pixbo men hon är borta. Kan hon kanske dyka upp nästa år?

Hoppas…

På lördag blir det ny snödroppsutflykt, fast bara till Spiren i Danmark. Säkert kommer jag hem med någon snygging till då…. Nästa år tänker jag ha en snowdropwalk i Arlöv!!!