God Jul och Gott Nytt År till er alla!

Det var länge sedan noterade en kompis till mig som brukar titta in här.

Väldigt längesedan insåg jag….

Men det beror på att den här sidan kommer att göras om efter nyår och jag har bestämt mig för att sluta blogga och bara hålla till på facebook, instagram och twitter. Desto flitigare är jag där kan jag lova.

Så det här blir mitt sista inlägg.Och då passar det ju bra att önska er alla en God jul!
Jag har just varit ute och packat väskan inför morgondagens inspelning av tisdagens Gokväll. Tallkvistar och små enar, mossa och jultulpaner, vintergröna, pyttegran och skimmian på bilden. Ja jag vet ju aldrig vad som finns däruppe i Umeå så jag packar för säkerhets skull med en hel del grönt. Och så har jag skurit ympris – för alldeles precis nu är det jättebra att klippa årsskotten på äppleträden och spara dem inför ympningen i vår. Tänk att man kan ha starten till ett helt nytt, eget äppelträd i sin egen trädgård.

Kan också tipsa om att reportagen I spåren av … , en miniserie som jag gjorde för Gokväll i höst ligger på svtplay. Sök Gokväll och scrolla ner på alla så ser ni i rubrikerna där det står trädgård. 25 november handlade det om Rudolf Abelin och Norrviken med Kajsa Vildängen. Den 2 december var jag på Vargsaslätten hos Gerben Tjeerdsma och Sigfrid Eriksson och 9 december sändes Hildasholm. Det är Gunnar Kaj som plockar och gör en stilig bukett till Hilda Munthe.

Men glöm nu inte att kolla på tisdag den 21 december SVT1 Gokväll kl 19.00. Då ses vi där – men inte längre här!