Snart snart kommer vimplar och info

Det närmar sig. Nu är det bara tre veckor kvar till den 1 juli!

Snart kommer ni att få vimplar och allt material som behövs för dagen. Kanske känner du att det inte räcker till? Då vänder du dig till Studiefrämjandet på in ort och ber om mer. På den här sidan hittar du både deras kontaktpersoner och affischer att ladda ner till din egen skrivare:

https://www.studieframjandet.se/amnen/mat-hem–tradgard/tusen/

För att få människor att hitta kan det vara bra att göra reklam själv. Ring lokaltidningen, sätt upp affischer på biblioteket och i affären. Sprid information om dagen till vänner och bekanta. Är du ängslig för att ingen ska komma? Bjud in ett par bekanta och de dem ta med några vänner.

Gör som på bilden här som är från årets Chelsea Flower Show – bjud in och lev ut din trädgårdsglädje.

Tänk så här – den här dagen står trädgården i fokus och nu ska jag njuta. Allt är så fint som du själv har gjort det och det är faktiskt en anledning till att känna sig väldigt nöjd!
I min trädgård kommer jag att fylla på i söndertorkade rabatter med krukor med blommande dahlior och annat så att det blir färg i stället för brunt och gult. Det finns alltid en lösning.

Och i år har vi ju alla haft det torrt och soligt så det är lika för alla.

Och så glöm inte det viktigaste – njut!

IMG_2323

Och om jag hade kunnat sy så hade jag sytt mig en Tusen trädgårdarklänning – precis som det här fina kaktusälskande paret som ställde ut på Chelsea Flower Show och verkligen visade sin favoritväxt!

IMG_2318