HT Digitalt

Läs Hemträdgården digitalt – för medlemmar

Den digitala versionen av tidningen kompletterar den tryckta upplagan och gör det lätt för dig som medlem att läsa den var du än befinner dig. Den nya tjänsten på Prenly kommer ersätta den nuvarande digitala tidningen på hemsidan.

För att läsa tidningen via Prenly behöver du logga in med ett konto. Inloggningsinformationen mailas ut till alla medlemmar med giltigt medlemskap, nya medlemmar får informationen när medlemskapet är aktivt. Vi arbetar på att varje medlem ska få sin personliga inloggning kopplat till vårt medlemsregister, men fram tills det är på plats finns en gemensam inloggning för alla medlemmar som betalat sin avgift.

Tidningens app heter Hemträdgården och finns att ladda ner till din telefon eller läsplatta. Om du läser detta på din telefon eller läsplatta kan du klicka på den QR kod som är aktuell för dig. Är du på din dator kan du scanna aktuell QR kod med din läsplatta eller telefon. Se QR koder nedan.

Läs Hemträdgården på din dator

Logga in via webbläsare

För att läsa Hemträdgården via Prenly direkt på din dator, behöver du bara klicka på bilden bredvid och logga in med de inloggningsuppgifter du fått utskickat.

Du behöver bara logga in en gång så kommer du vara inloggad på datorn tills dess du loggar ut.

Logga in via mobil och läsplatta

Appstore. Ladda ner app för Iphone eller Ipad Android och läsplatta ladda ner app, Google play.
App Hemträdgården App Hemträdgården Google Play

Fördelar med Prenly

Det finns en extra bra sökfunktion i den nya digitala versionen av Hemträdgården som gör att du enkelt kan söka i tidningen! Sök på ämnen, växtnamn, artikelförfattare eller likande. Du kan även ändra textstorlek, font, få tidningen uppläs. På telefon och läsplatta kan du även spara ner tidningen för att läsa när du är offline.