Ominloggning

Information om nya inloggningen

Vi vill göra er uppmärksamma på att hemsidan har en ny inloggningsfunktion, samt att lösenord för alla olika behörigheter har bytts ut. Läs om vad som gäller nu.

Alla loggar in på samma ställe nu - högst upp på sidan "Logga in". Ibland får ni upp inloggningsrutan per automatik om ni klickat på lösenordsskyddat material.

Medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård

Ni loggar inte längre in med ert medlemsnummer. Den nya inloggningen finns instruktioner för i nr.1 av Hemträdgården sidan 25. Vi vill uppmärksamma er på att tryckfelsnisse varit framme och angett den gamla inloggningen på sidan 66. Det kommer även ett nyhetsbrev utskickat till er som har meddelat aktuell epostadress till medlemsservice.

Medlemmar i Odla unga odlare

Ni har fått er medlemsinloggning utskickad med ert nyhetsbrev.

Föreningsstyrelser

Ni har fått ett nyhetsbrev (Composten 2021) med information om hur ni loggar in för att läsa era sidor, samt hur ni gör för att begära åtkomst till att redigera er förenings egen sida i databasen och lägga in era evenemang. Notera att det är två olika inloggningar - en generell för sidorna för samtliga föreningsstyrelser, och en unik för att redigera er egen sida.

De som har en besöksträdgård upplagd i vår databas

För att delta i Tusen Trädgårdar eller bara visa upp sin trädgård i databasen Besöksträdgårdar behöver du inte ha medlemskap i Riksförbundet Svensk Trädgård. Deltagandet kostar inget. Men du kommer att behöva registrera ett konto på vår hemsida och det gör du på samma ställe som inloggningen sker - överst på hemsidan "Logga in". Där klickar du på Registrera din trädgård

Om du redan har ett gammalt trädgårdskonto registrerat, måste du först begära ett nytt lösenord. Klicka då på Glömt lösenordet.

Hjälp med inloggningen

Om ni har problem med inloggningen eller frågor om hemsidan kan ni maila [email protected], så hjälper vi er så snart vi kan.