Ny Inloggning

Ny inloggning i Besöksträdgårdar

För att komma in på ditt gamla konto och den trädgård du skapat, ska du klicka på "Glömt lösenord" vid inloggningen, och följa instruktionerna som skickas till den e-post du har registrerat. (Om du inte får ett mail kan du kontrollera skräpkorgen, så det inte hamnat där.) Mer viktig information finns nedan.

Begär nytt lösenord här. Nedan finns en liten instruktionsfilm hur man gör om du är osäker.

Får du problem går det bra att kontakta [email protected]

Varför har vi flyttat databasen och bytt namn?

Trädgårdsriket och Tusen Trädgårdar startade 2010 som ett samarbete med Gunnel Carlsson, känd trädgårdsförfattare och trädgårdsprofil på tv, Riksförbundet Svensk Trädgård och senare även Studiefrämjandet. Riksförbundet Svensk Trädgård har nu helt tagit över driften av databasen och flyttat över den på nya hemsidan. Själva databasen är omdöpt till Besöksträdgårdar. Samarbetet kring eventet Tusen Trädgårdar kvarstår. 

Uppdatera kontot för att hjälpa besökarna

Några nya variabler har tillkommit och gamla justerats. Vi vill även uppmana er att uppdatera er trädgårdsprofil med aktuella bilder och information. Korrekt information ger nöjda besökare. Fina bilder och bra beskrivningar lockar rätt besökare.

Inaktiva konton och trädgårdar raderas!

Databasen rensas från gamla konton, 31 mars 2024, där medlemmen inte varit inloggad sedan 2022. Vi hoppas att ni har förståelse för att tjänsten är till för att erbjuda trädgårdsintresserade chansen att kunna besöka trädgårdar med aktuell information och ägare som fortfarande aktivt öppnar upp trädgården. Om ditt konto råkar bli raderat, så är man alltid välkommen att skapa ett nytt.

Mer information och hjälp kring hur man skapar och redigerar en trädgård.

Tack för att du gör Sverige skönare och grönare
och välkommen till vår nya hemsida!