HT6_2022

Hemträdgården nummer 6/2022

Hemträdgården nr 6 / 2022

Nytt julkryddat nummer av Hemträdgården fyllt med mängder av trädgårdsartiklar att frossa i.

I början av december kommer ett nytt och juligt nummer av Hemträdgården ut till alla våra medlemmar. Tidningen är rikligt kryddad med artiklar om; Odling under vinterhalvåret, Trädgårdens djur - rödhaken, Kryddväxter i det svenska julköket, odla med barn och så klart får ni gröna julklappstips från Svensk Trädgård.

Vi får ta del av ett intressant resultatet från årets Trädgårdsspaning - Så mycket regnvatten går det att samla in. Dessutom får vi stifta bekantskap med Skånska trädgårdsföreningens ordförande Sara Hall och hennes härliga trädgård, samt möta årets mottagare av Trädgårdens Eldsjäl, Carina Holmström verksam i Arnäs Trädgårdsförening.

Hemträdgården ges ut av Riksförbundet Svensk Trädgård och ingår som medlemstidning i ett medlemskap hos oss. Hemträdgården är tidningen för dig som älskar trädgård, växter och odling. Här finns läsning både för nybörjare och för den som vill skaffa sig fördjupade kunskaper.

Är du nyfiken på vår medlemstidning? Bli medlem och få Hemträdgården direkt till din brevlåda eller köp ett enstaka nummer via vår webbbutik. Registrera ditt medlemskap här