Karina Brozinic styrelseordförande i Riksförbundet

Riksförbundets nya styrelseordförande Karina Brozinic Foto: Sanna Friberg

Några ord från Riksförbundets nya styrelseordförande Karina Brozinic

Under Fullmäktige 9-10 april valdes Karina Brozinic in som ny styrelseordförande. Karina har varit engagerad styrelsemedlem sedan 2017, och vald till vice ordförande 2021. Nu är hon redo att ta sig an det nya förtroendeuppdraget som Riksförbundets ordförande.

Svensk Trädgårds nya ordförande Karina Brozinic uttrycker sig positivt om förbundet och framtiden.

- Med ett avstamp i vår trygga hundraåriga trädgårdskultur i förbundet, riktar vi blicken uppåt och framåt och ser att vi kan göra en stor samhällsnytta genom att sprida hållbar fritidsodling till fler. Odling gör gott på så många plan. Både för människa, djur och miljö. Det gör mig stolt att kunna bidra till kunskapsbärande över generationer. Trädgård förenar. Vi spelar alla en viktig roll i att odla hopp gemensamt!

Hon fortsätter.

- Jag tackar för förtroendet och peppen från fullmäktige! Det blir en riktigt spännande och rolig utmaning. Med de avgående styrelseledamöterna kvar som stöd i valsamverkan och en som FOR-representant, fyra nya energifyllda ledamöter, samt den erfarna kanslipersonalen - har vi ett kanonteam för att genomföra våra framtidsvisioner!

Läs mer om den nya styrelsen här.

vi kan göra en stor samhällsnytta genom att sprida hållbar fritidsodling till fler

Karina Brozinic