Noliatradgard Logotyp Rgb

Nolia Trädgård 22-24 april

Fritidsodlingens Riksorganisation medarrangör av Nolia Trädgård

FOR Fritidsodlingens Riksorganisation, är i år för första gången medarrangör av mässan och flera medlemsföreningar kommer att vara på plats i Umeå. Rabatterbjudande på resa och inträde.

Gör en trädgårdsresa till rabatterat pris och kom med till Nolia Trädgård 22-24 april! Åk tillsammans och ta med så många som möjligt i din trädgårdsförening, du tar tåget till rabatterat pris, samåker eller tar bussen (kanske kan ni i föreningen tillsammans hyra en buss). 30% rabatt på resan med www.norrtag.se. Visa upp biljetten i mässkassan så får ni även rabatt på inträdet till Nolia Trädgård. Erbjudande och rabattkod hittar du här

Både fredag och lördag kan du lyssna till och delta i ett samtal om biologisk mångfald och invasiva växter med Ulf Nilsson, Erik Hansson, Ingrid Rogblad och Bibbi Bonorden. På fredagen kan du även lyssna till Ulrica Otterling på ämnet Delad glädje är dubbel odlarglädje. På söndagen håller Västerbottens Läns Trädgårdsförbund i den uppskattade Plantauktionen. Här hittar du all information om mässan Nolia Trädgård 

Både FOR Fritidsodlingens Riksorganisation och Västerbottens Läns Trädgårdsförbund är samarbetspartners till årets Nolia Trädgård.

För medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård finns en rabattkupong, som gäller på inträdet till mässan, att klippa ut ur Hemträdgården nummer 2, 2022.

En norrländsk mötesplats för alla som gillar trädgård