Agree G649dd6d33 1280

Sponsring och andra samarbeten

Är ni intresserade att synas som sponsorer av Tusen Trädgårdar?

Tusen Trädgårdar, ett landsomfattande evenemang som kräver sina resurser. Tillsammans med samarbetspartners och sponsorer sätter vi trädgårdssverige på kartan.

2010 arrangerade trädgårdsjournalist Gunnel Carlsons Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård den allra första Tusen Trädgårdar och 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspart. Idag utgör dessa tre huvudarrangörer till Tusen Trädgårdar. För att sprida evenemanget till varje liten stuga i landet samverkar vi så klart med alla våra lokala trädgårdsföreningar och flera trädgårdsorganisationer. 2022 var det hela 4200 unika trädgårdar som medverkade och öppnade upp sin trädgård. Över 100.000 besökare runt om i hela landet deltog under en och samma dag.

Intresserad av att synas under Tusen Trädgårdar?

Är ni intresserade av att sponsra och synas i samband med det landsomfattande evenemanget, Tusen Trädgårdar, tillika Sveriges största trädgårdsvisning. Vi kan berätta att trafiken till vår hemsida ökar med närmare 90% under Tusen Trädgårdar och vi gör utskick till medverkande trädgårdsägare, både fysiskt och genom nyhetsbrev via epost. Det finns flera sätt att som trädgårdsföretag synas.

Är ni intresserade och vill veta mer? Hör av er så snart som möjligt under hösten 2023 så laddar vi tillsammans inför nästa Tusen Trädgårdar 30 juni 2024. Ni skickar intresseförfrågan på [email protected]

 

Samarbetspartners och sponsorer Tusen Trädgårdar 2022

Tusen Trädgårdar genomförs i samarbete med trädgårdsjournalist Gunnel Carlson,
Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet, Sällskapet Trädgårdsamatörerna,
Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR), Rikare trädgård och Impecta Fröhandel.