Bok Gava OUO Composten

Bokstöd för unga odlare

Lagom till jul kan man köpa boken Trädgårdsmästarens anteckningar i vår webbutik. Samtidigt gör man en god gärning. Alla intäkter från bokförsäljningen går nämligen oavkortad till vårt projektet Odla Unga Odlare – ett lärande för livet. På så vis stödjer man vårt arbete med att främja barns hälsa och sprida hopp bland unga.

Beställ boken här  OBS! Ett fåtal kvar.

Genom att köpa denna boken stödjer du vårt barnprojekt. Tack vare ditt bidrag kan vi fortsätta vårt viktiga arbete för kunskapsöverföring av trädgårdskultur till nästa generation! Din gåva stödjer vårt arbete med att främja barns hälsa genom trädgårdsaktiviteter och sprider hopp bland unga genom att främja intresset för ekologisk odling och öka kunskapen om matens ursprung. Läs mer om vad pengarna går till på svensktradgard.se

Om boken: I André Strömqvists fina bok “Trädgårdsmästarens anteckningar” får vi följa ett år i ett odlarliv. Vi får tillgång till en skatt av inspirerande och egensinniga trädgårdsskildringar, spännande trädgårdshistoria och ovärderlig kunskap om odlandets konst.
I boken får vi följa årstidernas gång och läsa om allt som ska göras i köksträdgård, växthus och rabatter. André Strömqvist delar med sig av både glädjeämnen och frustration. Här finns också plats för reflektioner kring själva meningen med odlandet och det ständiga kretslopp han själv är en del av. Läs mer om boken här.

OBS! Boken är svår att få tag i då den är slut på de flesta håll, så detta är en unik möjlighet att få tag i ett eget exemplar.